Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. DENUMIREA PARTILOR

Site-ul canvasdecor.ro (denumit in continuare „site”) este proprietate a S.C. PRINTIFY LABS S.R.L. (denumita in continuare „Administrator”sau “Vanzator”

“Continut” reprezinta toate informatiile de pe site care pot fi vazute sau accesate de pe un echipament care are conexiune la internet.

„Comanda” reprezinta cererea  prin care o persoana fizica, o societate comerciala sau instituatie, solicita livrarea unui anumit produs, executarea unei lucrari sau prestarea unui serviciu.

„Utilizator” sau “Cumparator” reprezinta persoana care acceseaza continutul site-ului.

2. DATE DE IDENTIFICARE FISCALA

Firma: S.C. PRINTIFY LABS S.R.L.

CUI: 48762338

NRC: J2/1365/2023

IBAN: RO95BTRLRONCRT0CN7304301

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Emailcontact@canvasdecor.ro

3. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Accesul la serviciile Vanzatorului se face prin intermediul site-ului public, disponibil la adresa www.canvasdecor.ro

Prin folosirea site-ului, utilizatorul / cumparatorul este responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, este raspunzator pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura care ar pute fi aduse site-ului, administratorului sau oricarui tert cu care aceasta are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Site-ul este adresat persoanelor fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice. Posibilitatea de a comanda online este disponibila persoanelor cu domiciliul in Romania.

Utilizatorul / cumparatorul nu poate copia, transfera si sau utiliza continutul acestui site indiferent de scopul sau natura sa.

4. DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care au legatura cu produsele / serviciile prezentate pe site sau cu o comanda lansata de un client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS).

Administratorul isi rezerva dreptul de a selectiona clientii care si-au exprimat anterior dorinta de a primi buletine informative si alerte catre care va trimite notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice client fara nici un angajament ulterior din partea acesteia.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, cu exceptia cazului cand Cumparatorul opteaza pentru ridicarea personala de la sediul Vanzatorului (Str. Ghioceilor nr. 20, Sântana, jud. Arad)

In cazul in care Cumparatorul opteaza pentru o alta modalitate de livrare decat cele afisate pe site, Vanzatorul nu isi asuma si nu va suport eventuale daune morale sau materiale.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciile pe teritoriul Romaniei.

In cazul produselor deteriorate ca urmare a transportului, Vanzatorul se obliga sa inlocuiasca produsul sau, dupa caz, sa returneze Cumparatorului, valoarea integrala sau partiala a produsului achizitionat. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi, acceseaza pagina Politica de Retur.

5. LIMITAREA RESPONSABILITATII ADMINISTRATORULUI

Administratorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.  De asemenea, vanzatorul nu ofera garantii directe sau indirecte cum ca serviciul va fi potrivit cerintelor Cumparatorului, serviciul va fi neintrerupt sau fara erori de orice fel sau ca produsele sau serviciile obtinute prin intermediul acestui site vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Cumparatorului.

Administratorul isi asuma integral responasilitatea de a realiza / oferi, pe baza de comanda, produsele / serviciile intocmai cum au fost soliciatate de utilizator.

In cazul produselor personalizate, Administratorul NU isi asuma responabilitatea produselor realizate gresit sau un mod eronat, in urmatoarele situatii:

  • Cand fisierele transmise spre a fi printate au fost tehnoredactate gresit de utilizator (date de contact eronate, greseli de ortografie, etc.), si printate ca atare;
  • Cand materialele au fost personalizate eronat, iar utilizatorul a transmit Bunul de Tipar catre Administaror exact in formatul in care acestea au fost realizate;
  • Cand informatiile plasate pe materialele personalizate au fost transmise eronat de utilizator, prin intermediul formularului de comenzi online sau prin e-mail;
  • Cand calitatea imaginilor printate este nesatisfacatoare, iar fisierele transmise de utilizator nu respecta cerintele tehnice recomandate de administrator;
  • Cand acuratetea culorilor este nesatisfacatoare, iar utilizatorul a transmis fisierele intr-unul din modelele de culoare care nu respecta cerintele tehnice recomandate de administrator.

6. POLITICA DE FACTURARE SI PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face prin intermediul a trei modalitati:

  • Ramburs, la livrarea produselor.
  • Plata cu OP. Plata se va realiza, integral in avans, pe baza facturii, emise imediat dupa confirmarea comenzii.
  • Plata online cu cardul, in momentul lansarii comenzii.

7. GARANTII

In cazul in care Administratorul nu poate onora o comanda din diverse motive, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Administratorul ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Cumparator, sumele achitate vor fi rambursate de catre Vanzator in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.

In eventualitatea depasirii termenului de livrare, CanvasDecor.ro va informa Cumparatorul, telefonic sau prin e-mail si va conveni cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Cumparatorul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre CanvasDecor.ro a unui raspuns din partea Cumparatorului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare.

8. RECLAMATII

Orice reclamatie se solutioneaza in maxim 15 zile lucratoare, de la data transmiterii acesteia pe email: contact@canvasdecor.ro

9. CONFIDENTIALITATE

Administratorul se angajeaza sa protejeze, in conditii de siguranta, datele cu caracter personal furnizate de utilizator/cumparator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Politica de Confidentialitate.

10. MODIFICARI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifca continutul site-ului fara a anunta utilizatorii in prealabil.