Politica de retur

Politica de retur

Ne dorim ca produsele noastre sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri. Facem toate eforturile de a imbunatati constant calitatea produselor si serviciilor noastre pentru a raspunde cerintelor celor mai inalte standarde.

Desi suntem convinsi ca vei fi incantat de tablourile noastre, iti oferim posibilitatea de a returna produsele comandate. Pentru asta, te invitam sa consulti politica noastra de retur.

Timp de retur

Produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la data plasarii comenzii online. Dupa trecerea celor 14 zile, cererile de retur NU mai sunt acceptate, exceptie facand comenzile cu intarzieri mari la livrare, neintelegeri in procesarea comenzilor, etc.

Situatiile in care sunt acceptate retururile

a) Cand produsele au ajuns deteriorate ca urmare a procesului de livrare;

b) Cand clientul nu este multumit pe deplin de calitatea produselor;

c) Cand clientul se razgandeste si doreste inlocuirea produselor;

d) Orice alt motiv de bun simt.

Costul de transport al produselor returnate este de 20 lei (TVA inclus) si va fi suportat, exclusiv, de client. Exceptie fac solicitarile de retur pentru produse care au ajuns deriorate datorita transportului, caz in care costurile de retur vor fi suportate de noi.

Indiferent de situatie, produsele returnate vor fi ambalate corespunzator, in ambalajul original. Inainte de a procesa returul, te rugam sa ne transmiti o fotografie cu produsul ambalat, gata de livrare.

In cazul in care produsele returnate (ca urmare a situatiilor b, c si d) ajung la noi deteriorate, returul nu va fi acceptat, iar costul de livrare, a produselor, inapoi catre client va fi suportat de acesta.

In cazul in care se opteaza pentru returnarea banilor, acestia vor fi virati in contul cumparatorului, in maxim 4 zile lucratoare de la receptia produselor returnate.

Conditiile de retur sunt valabile exclusiv pentru persoane fizice. In cazul persoanelor juridice, ne rezervam dreptul de a nu da curs tututor solicitarilor de retur, exceptie facand situatiile de la punctul a).

Retururi tablouri personalizate

Produsele personalizate, cu imaginea clientului, nu sunt acceptate ca retur, conform Art. 10 din Ord. 130/2000, exceptie facand urmatoarele situatii:

a) cand produsele ajung deterioarate, ca urmare a procesului de livrare;

b) cand produsele sunt realizate gresit de noi.

In ambele cazuri produsele vor fi returnate si inlocuite, neacceptandu-se solicitari de returnare a valorii comenzii.

Nu se accepta retururi in situatiile in care clientul reclama calitatea slaba a produsului ca urmare a transmiterii imaginilor la rezolutie necorespunzatoare, mai mica decat cea recomandata sau cand imaginile transmise de client nu respecta recomandarile specificate in pagina fiecarui produs.